Jurkjes trends 2017-2018

Vandaag is het zover. Je eerste dag in een nieuw bedrijf. Of misschien een eerste date. Er zijn zoveel situaties waarbij we soms de dag ervoor al onze outfit uitkiezen. Of nog even snel gaan shoppen voor het vinden van de perfecte jurk.

Herken je je in deze situaties? Ik denk dat we allemaal wel eens zuchtend voor onze kledingkast staan, twijfelend of we voor die witte jurk met dat beetje kant gaan of voor een eenvoudig jeans kleedje met panty’s.

Laat me je dus even op weg helpen. Wat is dit jaar en begin volgend jaar in de mode? Of met andere woorden, wat zijn de trends van 2017 – 2018?

Wat mij opviel tijdens het bekijken van catwalk foto’s of de kledingstijl in de nieuwste series en televisie programma’s lijst ik hieronder even voor jullie op. (Dit is een leuke tip die ik jullie graag wil meegeven. Bekijk zelf de laatste nieuwe trends door gebruik te maken van tijdschriften, televisie of catwalk verslagen).

Het is echt opmerkelijk hoe de ‘streetstyle look’ weer opkomt. Lange fantasiejurken (bron: dressesonly.nl/jurken/lange-jurken.html) met hoge laarzen zijn in elk magazine weer te vinden. Vaak zie je een hevige bloemenprint op een donkere achtergrond en een diepe V-hals (zoals hier: dressesonly.nl/jurken/jurken-prints.html).

Maar misschien is een diepe decolleté niet echt jouw ding? Geen probleem! Als je een dun hemdje onder je jurk draagt, ben je nog steeds helemaal stylish. ☺

Een tweede opvallende stijl zijn de kortere jeansjurken vaak gecombineerd met sneakers voor een sportieve maar toch girly look. Dit is persoonlijk mijn favoriet.

En ten slotte alles wat opvalt. Goud, zilver, glitters… noem maar op. Je gaat deze winter zeker trendy zijn en toch nog een persoonlijke tint aan je kleding kunnen toevoegen.

Heb je nog meer inspiratie nodig? Pas mijn bovenstaande tip eens toe. Je gaat er van verschieten hoeveel ideeën je kan opdoen uit één enkel tijdschriftje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *