Zwart moet zwart blijven!

Ik mag aannemen dat iedere modebewuste man wel een zwart shirt in zijn kledingkast heeft liggen. Zwart is een chique kleur die goed te combineren is met verschrikkelijk veel andere kleuren. Toch kan een zwart T-shirt ook als “hoofd” kledingstuk gebruikt worden. Een mooie spijkerbroek en hippe gympen eronder en je outfit is af!

Hoe zwart is jouw T-shirt?

Helaas is er nogal een verschil tussen zwart en zwart. Wellicht heb je wel eens gemerkt dat één van je nieuw gekochte shirts na 1 wasbeurt al grijs of vaal lijkt? Dit komt door de kledingverf die er gebruikt is. Goedkopere en minder kwaliteit T-shirts zijn vaak behandeld met een minder goede verf. Hierdoor verliest het shirt zeer snel zijn kleurechtheid. Het is dus van belang, mits je een shirt vaker aan wilt om een kwalitatief goed shirt aan te schaffen. Daarnaast dien je uiteraard het wasvoorschrift te volgen. Was het shirt met andere zwarte kleding en gebruik de juiste temperatuur. Dit staat vaak in het shirt vermeld.

Hoe bepaal je de kwaliteit van jouw zwarte T-shirt?

Je kunt er gemakshalve vanuit gaan dat zeer goedkope shirts vaak niet van zulke beste kwaliteit zijn. Je kunt daarnaast ook kijken naar de naden van het T-shirt. Zijn deze dubbel gestikt dan heb je een stevig shirt gevonden. Ook de stof waarvan het shirt gemaakt is zegt wat over de kwaliteit. Een fijn en goed shirt is meestal gemaakt van 100% katoen.

Koop een kwalitatief goed zwart shirt!

Bij het kopen van een zwart T-shirt moet je dus zeer goed letten op de kwaliteit, mits je er lang plezier van wilt hebben. De website shirtsofcotton heeft in zijn assortiment een behoorlijk groot aantal verschillende modellen zwarte shirts opgenomen. Je kunt ervan uitgaan dat deze shirt van de beste kwaliteit zijn. Neem eens een kijkje en ervaar zelf het verschil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *